Balenciaga schilderij kopen

Balenciaga schilderij kopen

Balenciaga schilderij kopen

Heb je interesse in een Balenciaga schilderij? Al tijdens zijn leven werd Christóbal Balenciaga Eizaguirre beschouwd als de belangrijkste modeontwerper van zijn tijd. De Grand Dame Coco Chanel, die altijd met lof werd onthaald, veredelde de Baskische visserszoon als enige echte couturier. Sinds 1947 heeft ook het Spaans-Franse couturehuis voor opschudding gezorgd met zijn voortreffelijke parfums. Met een Balenciaga schilderij haal je zeker een uniek item in huis.

Het modehuis Balenciaga

Een Balenciaga schilderij is een waardevolle toevoeging aan je huis. Sinds 1937 heeft de oprichter van het bedrijf herhaaldelijk haute couturecollecties gepresenteerd die de elegantie van de reductie op een consequent non-conformistische manier vieren. Design-collega Christian Dior uitte zijn bewondering op een levendige manier: “Haute couture is een orkest en BALENCIAGA is de dirigent ervan”. Het invloedrijke modegenie maakte geurcreaties op een even virtuoze manier en verscheen in de jaren vijftig graag zelf en zeer prominent in zijn advertenties. Het eerste vrouwenparfum “Le Dix” werd gecreëerd in 1947 – een poederachtig, elegant parfum met een viooltjesachtige noot, gecreëerd door Francis Fabron. Grote filmdiva’s uit die tijd zoals Marlene Dietrich, Ava Gardner en Greta Garbo waren enthousiast. Met een Balenciaga schilderij haal je deze fantastisch stijl in huis.

Bestel online een Balenciaga schilderij

Wil je makkelijk een Balenciaga schilderij online bestellen en je huis of kantoor een nieuwe look geve? Bestel dan gemakkelijk online een Balenciaga schilderij. Bij ons kun je luxe schilderijen van Balenciaga kopen, eenvoudig online en in compromisloze kwaliteit. Wees creatief en creëer kunst naar eigen smaak, bijvoorbeeld door een modeposter te combineren met een trendy gouden lijst, of een moderne grafische poster met een zwarte lijst. Een andere tip is om een Balenciaga schilderij te verlevendigen met natuurlijke houten frames. De combinaties zijn eindeloos – kijk rond, laat je inspireren en vind een Balenciaga schilderij dat je elke dag weer plezier geeft.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten