Chanel poster kopen

Chanel poster kopen

Koop een Chanel poster gemakkelijk online

Wie droomt er niet van een Chanel poster in huis? In 1910 opende Gabrielle Chanel, bijgenaamd Coco Chanel, met de financiële steun van Etienne Balsan en zijn vriend Arthur Capel haar hoedenwinkel ‘Chanel Modes’ in de rue Cambon 21 in Parijs. Sindsdien is er veel gebeurd, het merk is gediversifieerd en geïnternationaliseerd. Vandaag de dag is Chanel een van de grootste mode- en luxewinkels ter wereld. Het wordt sinds 1974 gerund door de gebroeders Wertheimer.

De geschiedenis van Chanel

Na de opening van haar eerste boetiek in 1910 opende Gabrielle Chanel in 1913 een tweede winkel in het chique kuststadje Deauville. De winkel bood aanvankelijk hoeden aan en werd vervolgens uitgebreid met kleding. In 1924 opende ze haar atelier voor kostuumsieraden. In datzelfde jaar fuseerde Coco Chanel met de zakenman Pierre Wertheimer. Samen ontwikkelden zij de parfumerie-dochteronderneming van Chanel. Het eerste parfum en een van de beroemdste vandaag de dag is Chanel n° 5, gecreëerd in 1921.

Chanel poster kopen

Een Chanel poster kopen op onze website gaat gemakkelijk en snel. Kies het de gewenste Chanel poster uit en een luxe lijst. Een Chanel poster kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bestel nu een Chanel poster en geef charme aan je huis. Hier vindt je geweldige posters geïnspireerd op Chanel Posters zijn de perfecte manier om een hele kamer op te vrolijken. Ontdek onze selectie van geweldige Chanel posters in verschillende formaten. Onze inrichtingstip is om posters in te lijsten en zo mooie sfeer te krijgen. Wij hebben frames in vele verschillende designs en kleuren, waaronder gouden metalen frames, witte, zwarte en natuurlijke eiken frames.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten