Christian Dior schilderij

Christian Dior schilderij

Koop gemakkelijk online een Christian Dior schilderij

Het sociale, gecultiveerde en artistieke decor waarmee de couturier Christian Dior verbonden was, heeft voor veel creativiteit in zijn ontwerpen gezorgd. En hij was ook bevriend met kunstenaars; hij stond bijvoorbeeld dicht bij Christian Bérard, Salvador Dalí en Emilio Terry. Hij was een zeer goede kenner, vooral van impressionistische schilderijen. Hij had een grote artistieke gevoeligheid en dat is te zien in een Christian Dior schilderij. Hij had een schildersoog. Inderdaad, het is een aspect van zijn persoonlijkheid waar museale bruikleengevers en degenen die aandacht besteden aan deze historische en unieke retrospectieve zeer gevoelig voor waren.

Christian Dior schilderij kopen

Christian Dior is via de schilderkunst en de kunst in de mode gekomen en is door deze kleur essentieel gebleken voor de manier waarop hij zijn creaties heeft gemaakt. Bij het lezen van zijn geschriften werd bekend hij een bijzondere beeldcultuur had, dus het was niet verwonderlijk dat zijn eerste uitdrukkingsmiddel als couturier door middel van lijn en kleur zou zijn. Christian Dior schilderijen zijn het product van iemand die zeer gecultiveerd is, met een diepe kennis van de kunstgeschiedenis. Toen hij besloot zijn carrière als galeriehouder te beëindigen en zich wilde verdiepen in modeontwerp, zei hij in zijn memoires dat zijn kennis van kunst en zijn vermogen om te schetsen meer dan voldoende bleken te zijn. Bekijk hier de prachtige kunstwerken en kies je favoriete Christian Dior schilderij.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten