Christian Louboutin schilderij

Christian Louboutin schilderij

Breng design in huis met een Christian Louboutin schilderij

Ben je op zoek naar een manier om je huis op te leuken of wat meer sfeer te geven? Dan is het ophangen van een nieuw schilderij de perfecte oplossing. Muurdecoratie kan een ruimte transformeren van karakterloos naar gezellig of stijlvol. Door het ophangen van een schilderij haal je net dat extra beetje design en kunst in huis. Een nieuwe trend is het art print schilderij, dat grote modemerken en ontwerpers combineert met kunst. Dit soort schilderijen gaan op een speelse manier om met design en zullen nooit saai of gewoontjes zijn. Christian Louboutin is hier met zijn opvallende ontwerpen en iconische karakteristieken een erg geschikt merk voor.

Het iconische Louboutin

Wie Christian Louboutin hoort, kan niet anders dan aan de klassieke rode zool denken. In 1992 werd de eerste collectie schoenen met deze bekende zool uitgebracht, en die was gelijk succesvol. Inmiddels zijn de Louboutin producten wereldberoemd, en heeft het merk winkels in Azië, Europa en Amerika. De ontwerpen ademen luxe en charme. Tegenwoordig verkoopt Louboutin niet alleen meer aan vrouwen, maar heeft het ook meerdere collecties voor mannen. Ook is het assortiment uitgebreid naar schoenen, tassen en andere accessoires. Hoewel het merk in de afgelopen decennia flink is gemoderniseerd en meer divers is geworden, blijft de unieke en typische stijl in elk product te zien.

Een vleugje design

Een schilderij van Christian Louboutin is de ideale manier om wat design je huis in te brengen. De ontwerpen en manier van werken van het merk wordt onmiddellijk herkend, net zoals het bekende logo met handtekening. Of je nou gaat voor een opvallend statement schilderij of het liever wil houden bij een wat subtielere versie, met een Christian Louboutin schilderij heb jij een uniek design object in de huis hangen.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten