Design poster van Christian Dior

Design poster van Christian Dior

Fleur je muren op met een design poster van Christian Dior

Wie zijn huis op wil leuken met muurdecoratie maar het ook makkelijk wil houden, kiest voor een poster. Het minimale gewicht maakt het makkelijk om op te hangen en te verplaatsen wanneer dat nodig is. Hoewel posters niet altijd bekend staan om hun luxe uitstraling, is niks minder waar voor designer posters. Dit zijn posters die design van verschillende merken combineren met kunst. Het is de ideale manier om design en stijl in huis te halen zonder dat er een heftig prijskaartje aan hoeft te hangen. Christian Dior is vanwege zijn iconische en vloeiende ontwerpen een prachtig merk voor op een design poster.

Franse charme

Het Franse modehuis Christian Dior is al vanaf het begin van zijn oprichting gevestigd in het mooie Parijs. Dior bracht in 1947 zijn eerste collectie uit, die werd gekenmerkt door smalle tailles en weelderige vormen. Inmiddels zijn de ontwerpen wat gevarieerder en kunnen ook mannen en kinderen hier goed terecht. Toch is de stijl van de eerste collectie nog goed te zien in de hedendaagse kleding, parfums, make up en accessoires. Vloeiende lijnen en een warme uitstraling zijn belangrijke aspecten in de producten van Christian Dior.

De posters

Deze luxueuze manier van ontwerpen en vormgeven zie je ook terug in de Christian Dior posters. De posters hebben een hoogwaardig design, zonder die klassieke frisse en gezellige look te verliezen. Het merk combineert al decennialang stijl met alle hectiek en praktische zaken van het dagelijks leven. Dit zie je terug in de kleding, maar ook in de posters. Een Christian Dior poster is geschikt voor iedereen die in zijn of haar ruimte wat kunst wil toevoegen, maar het niet op een overdreven manier wil doen. Deze posters kunnen op een moeiteloze manier elke kamer transformeren tot een plek met een huiselijke en charmante sfeer.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten