Design poster van Givenchy

Design poster van Givenchy

Creëer een unieke stijl met een design poster van Givenchy

Het opleuken en vernieuwen van je huis of kamer kan op verschillende manieren. Natuurlijk zou je kunnen verbouwen of opnieuw kunnen inrichten, maar vaak is dat veel werk. Wat extra decoratie toevoegen aan je inrichting is een makkelijke en snelle manier om een ruimte te transformeren. Een poster is hierbij vanwege zijn geringe gewicht en grote mobiliteit een hele geschikte optie. Wil je een poster die wat meer klasse en stijl geeft aan jouw huis, zonder dat hij de hele ruimte overneemt? Dan is een art print poster perfect. Dit soort posters combineert kunst met ontwerpen van bekende designers. Givenchy is een populaire designer, die met zijn iconische en subtiele stijl erg passend is voor op een poster.

Het veelzijdige Givenchy

Givenchy is een Frans modehuis dat al decennialang het modebeeld van de moderne man en vrouw bepaalt. De ontwerpen kenmerkten zich door de strakke lijnen en effen tinten, die geweldig aansloten op ieders figuur. Met muses als Audrey Hepburn en Elizabeth Taylor kon het merk niet meer stuk. Hoewel Givenchy begon als een merk voor vrouwenkleding, kreeg het een paar jaar na de oprichting meerdere uitbreidingen. De eerste parfumcollectie werd in 1957 uitgebracht, en als snel volgde een kledinglijn voor mannen. Tegenwoordig is de stijl van de ontwerpen veel meer gevarieerd, en wordt het merk gedragen door vrijwel elk bekend gezicht in de entertainmentindustrie van Hollywood. Met een Givenchy poster haal je dus zeker geen onbekend design in huis.

Design en charme

Hoewel de stijl van Givenchy in de afgelopen decennia flink wat moderner is geworden, zie je in elk product en elk ontwerp nog die originele klasse en charme terug. Een Givenchy poster zal precies die elementen toevoegen aan jouw ruimte, zonder alle aandacht op te eisen. Deze posters zijn de perfecte keus voor iedereen die een extra beetje design in huis wil halen.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten