Designer Louis Vuitton

Designer Louis Vuitton

Pimp je interieur met een luxe plaat van designer Louis Vuitton

Of je nou een nieuw huis gaat inrichten of iets wil veranderen aan je bestaande inrichting, het kan af en toe best lastig zijn om te bepalen wat er nodig is. Zelfs wanneer alle meubels staan kan de ruimte nog kil overkomen. Dan is het leuk om wat extra accessoires aan te schaffen, zoals verschillende soorten muurdecoratie. Wanneer je iets uniekers wil dan een schilderij of poster, kun je kiezen voor een plaat. Deze platen kun je op verschillende manieren ophangen of neerzetten, wat ze erg veelzijdig maakt. Een populaire soort is de art print plaat, die de stijl van bekende designers combineert met kunstelementen. Louis Vuitton is hier als een van de bekendste designer ter wereld een hele goede keuze voor.

Design van Louis Vuitton

Al meer dan een eeuw is Louis Vuitton een van de meest succesvolle merken in de modewereld. Het iconische LV logo wordt overal en door iedereen gelijk herkend. Waar het begon als een tassenmerk dat vooral aan vrouwen verkocht, is het tegenwoordig een stuk uitgebreider. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier onder andere parfum, kleding, tassen en schoenen kopen. Laat je niet voor de gek houden door de hoge leeftijd van het modehuis, want tot op de dag van vandaag is het een van de best verkopende designer merken. De tijdloze en luxueuze stijl is gedurende de jaren altijd zichtbaar geweest in alle producten.

Jouw stijl

Wie een plaat van Louis Vuitton aanschaft, haalt een flinke dosis klasse en luxe in huis. Het is een ideale manier om de ruimte op te fleuren en sprekender te maken. Je kunt met deze platen je persoonlijke stijl goed laten zien. Voor jou geen eenzijdige schilderijen van onbekende kunstenaars, maar treffend design van het wereldberoemde Louis Vuitton. Deze platen zijn voor iedereen die behoefte heeft aan iets unieks met een vleugje pracht en praal.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten