Een Eric Kuster fotolijsten wand

Een Eric Kuster fotolijsten wand

Een Eric Kuster fotolijsten wand

Eric Kuster is een van beroemdste interieur architecten van Nederland. Hij heeft niet alleen opdrachten in Nederland, maar over de hele wereld. Zij stijl is uniek en wordt herkend als Metropolian Luxery. Het is een stijl die veel bekende BN’ers aanspreekt. Hij gebruikt bij zijn inrichting een fotolijsten wand. Zo kun je bij zijn inrichting boven de bank meerdere verschillende portretten zien die allemaal voorzien van de dezelfde fotolijsten. Daarom kun je, wanneer je zelf je huis wil inrichten, ook gebruik maken van een Eric Kuster fotolijsten wand. Wanneer je zwarte fotolijsten gebruikt is het verstandig om dat stramien in heel je huis door te voeren. Je krijgt dan een mooi geheel.

Het inrichten van je huis

Door een Eric Kuster fotolijsten wand te gaan toepassen kun je behalve zwarte fotolijsten ook de spiegellijsten toepassen. De zwarte fotolijsten, die je goed kunt gebruiken bij een modern en industrieel interieur, worden vaak gebruikt. De zwarte lijsten zijn in verschillende maten leverbaar. Je kunt er zelf een afbeelding in plaatsen, maar het is ook mogelijk om een kant en klare afbeelding of poster te kopen. Het kopen of bestellen doe je online. Wanneer je ze in een bepaalde volgorde boven je bank en hal hangt zal de bezoeker bij binnenkomst direct je smaak herkennen.

Uitstraling van een Eric Kuster fotolijsten wand

Door het gebruik van meerdere foto’s, posters of schilderijen met een zwarte lijst krijg je een chique uitstraling in huis. Gebruik je voor de afbeeldingen ook nog eens zwart/wit portetten of bijvoorbeeld landschappen dan zal dit perfect passen bij een woning waarbij de inrichting hoofdzakelijk zwart/wit is. Het wordt dan een geheel. De afbeeldingen zullen opvallen door het prachtige effect dat je door een fotowand bereikt. Weet je zelf niet hoe je je huis op de die manier kunt inrichten, vraag dan om raad bij een binnenhuisarchitect.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten