Een fotomuur maken

Een fotomuur maken

Een fotomuur maken

Wanneer je vind dat je een te kale muur in huis hebt kun je die natuurlijk opfleuren. Je zou kunnen besluiten om een fotomuur achter de bank in de woonkamer te maken. Door een fotomuur krijg je woning een persoonlijke touch. Het hangen van fotolijstjes aan de muur in ontzettend hip de laatste jaren. Je moet daarvoor wel zelf de foto’s kiezen, de formaten van de lijsten, de compositie enzovoort. Het klinkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je moet bij het maken van een fotomuur rekening houden met verschillende dingen. Zo kies je op de eerste plaats de grootte van de collage die je wilt plaatsen op de kale muur achter de bank.

Het bepalen van de fotolisten

Omdat je wil hebben dat zowel de foto’s als de lijsten goed met je interieur overeenstemmen kun je daarvoor het beste zwarte lijsten aanschaffen. Zwarte lijsten passen bij alle soorten inrichtingen. Voordat je de lijsten kunt bestellen, moet je eerst voor jezelf een compositie maken. Teken daarbij de lijsten, zoals ze moeten komen te hangen. Wanneer je de formaten van de lijsten weet die je wilt hebben kun je ze online bestellen. Ook moet je zorgen dat je de foto’s op de juiste formaten hebt wanneer de lijsten thuis worden gebracht.

Een mooie collage maken

In de zwarte fotolijsten voor je collage kun je best mooie kleurenfoto’s gebruiken. Voor het samenstellen moet je de compositie, die je gemaakt hebt, eerst op de wand uittekenen. Gebruik daarvoor ook een waterpas, zodat alles precies op maat en volgorde komt te hangen. Vraag hulp, om te voorkomen dat je fouten maakt. Je kunt ook de formaten van de lijst uitknippen en die op de muur bevestigen met een punaise. Overdrijf niet met een collage. Hang je huis niet te vol. Je zou ook een collage boven de trap of slaapkamer kunnen maken in plaats van in de woonkamer.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten