Een plexiglas schilderij kopen

Een plexiglas schilderij kopen

Een plexiglas schilderij kopen

Tegenwoordig worden er ook veel plexiglas schilderijen in een woning gebruikt. De schilderijen zijn een opvallende verschijning. Je kunt voor een plexiglas schilderij kiezen uit een dikte van 3 mm of 6 mm. Het plexiglas heeft de uitstraling van echt glas en omdat het doorschijnend is wordt er een bepaalde diepte gecreëerd. Wanneer je het schilderij in de woonkamer bijvoorbeeld boven een bank hangt is dat een echte Eye Catcher. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit afbeeldingen van dieren, bloemen enzovoort. Een plexiglas schilderij kopen zal de ruimte een chique uitstraling geven.

De diepte van een plexiglas schilderij

Omdat de afbeelding rechtstreeks op het plexiglas wordt geprint geeft dat een prachtig diepte effect. Wanneer je daarna de afbeelding inlijst door een zwarte lijst zal de afbeelding zeer goed tot zijn recht komen. De afbeeldingen worden super scherp geprint, zodat elk detail prachtig zichtbaar is. De diepte wordt bereikt, doordat de afbeelding op het plexiglas het licht enigszins doorlaat. Op plexiglas schilderijen krijg je altijd een garantie op de kleurechtheid van meerdere jaren. Een plexiglas

schilderij kopen zal zijn waarde zeker opleveren. Je zult gelukkig worden door een plexiglas schilderij te bekijken. Omdat je een afbeelding bij je interieur kiest zal deze zeker voldoen bij je inrichting.

Een bijzonder schilderij

Wanneer je op zoek bent naar een unieke en bijzondere wanddecoratie kun je een plexiglas schilderij kopen. Deze manier van het printen van een afbeelding op plexiglas geeft de wand een moderne en professionele uitstraling. Door te kiezen voor een print op plexiglas heb je een mooi product dat je kamer een mooi en vooral een moderne uitstraling geeft. De print op het plexiglas heeft een glanzend effect waardoor de kleuren volledig tot hun recht komen. Door te kiezen voor een schilderij op plexiglas haal je prachtige kunst in je huis.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten