Fashion poster

Fashion poster

Voeg wat extra stijl toe aan je huis met een fashion poster

Het inrichten van een huis of kamer kan een hele uitdaging zijn. Alles moet bij elkaar passen, maar het moet ook goed jouw persoonlijkheid en stijl reflecteren. Nadat de indeling is gemaakt en alle meubels staan, kan de ruimte toch nog wat kaal aanvoelen. Dan is het leuk om wat extra muurdecoratie op te hangen, zoals foto’s, schilderijen of posters. Met name posters zijn een hele makkelijke en tijdbesparende manier om de kamer toch wat meer sfeer te geven. Wanneer je je eigen stijl en liefde voor mode terug wil zien in het ontwerp van de kamer, is een fashion poster een goede optie. Zo’n poster is de ideale manier om kunst, design en mode te combineren.

Fashion posters

Onder de naam fashion poster vallen vele verschillende soorten ontwerpen. Heb je bijvoorbeeld een voorliefde voor een bepaald merk, dan kun je kiezen voor een poster met het logo of de naam erop. Wanneer je meer geïnteresseerd bent in de geschiedenis van fashion, kun je posters ophangen met verschillende iconische creaties van bekende modehuizen. Ook posters met beroemde modellen, fotoshoots of mode-uitspraken zijn erg populair. De uitstraling van deze posters is vaak heel modern en gracieus, net zoals de designers zelf.

Jouw eigen stijl

Je kunt ze ophangen in een mooie lijst om een moderne stijl te creëren, of juist zonder om de poster authentiek te houden. Houd goed rekening met de al bestaande sfeer en stijl in jouw huis, en kijk wat voor soort fashion poster daar op aan zal sluiten. Een fashion poster kan erg opvallend zijn en het middelpunt van de ruimte worden, maar ook heel subtiel zijn en simpelweg wat extra’s toevoegen aan je inrichting. Jij kunt zelf kiezen welke functie de fashion poster in jouw huis gaat hebben.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten