Fendi fotolijst

Fendi fotolijst

Breng je foto’s naar een hoger niveau met een Fendi fotolijst

Foto’s zijn voor de meeste mensen erg dierbare bezittingen. Vaak zitten er herinneringen aan verbonden en gaan ze de rest van je leven met je mee. Vandaar dat je ze mooi weer wil geven en goed wil beschermen. Een stijlvolle en kwalitatief sterke fotolijst is hier de perfect passende oplossing voor. Een nieuwe trend is de art print fotolijst, die kunst combineert met de stijl van verschillende ontwerpers. Dit kunnen modehuizen zijn, maar ook architecten of andere creatieve geesten. Deze fotolijsten zijn bedoeld om je foto’s van hun beste kant te laten zien en om ze een prominent aandeel in jouw inrichting te geven. Designer Fendi is hier met zijn excentrieke en opvallende stijl erg passend voor.

Italiaanse pracht

Het Italiaanse merk Fendi werd in 1918 opgericht als leer- en bontwinkel. Een paar decennia later besloot het bedrijf zich uit te breiden en begon het een grote variatie aan producten te verkopen. Ook huurde het de beroemde ontwerper Karl Lagerfeld in om een groot deel van het designwerk te doen. Dit transformeerde het merk en door deze man werd ook het bekende logo met de dubbele F gecreëerd. Dit logo zie je nu nog op veel producten van Fendi terug. Inmiddels heeft het merk een reusachtige achterban, waaronder veel beroemde A-listers uit de film- en entertainmentindustrie. Met een Fendi fotolijst verkeer je dus in uitstekend gezelschap. Tegenwoordig kunnen zowel mannen als vrouwen en kinderen bij het modehuis terecht voor kleding, schoenen en accessoires.

De ideale fotolijst

Een fotolijst van Fendi is een goede manier om een beetje design en kunst in huis te halen, zonder daar meteen de hoofdprijs voor te hoeven betalen. De unieke stijl van het merk wordt gereflecteerd in de lijsten, en dus ook in jouw huis. Een Fendi lijst is geschikt voor iedereen die zijn foto’s wat extra luxe en bescherming wil bieden, en de kamer sfeervoller wil maken.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten