Fotolijsten op basis van jouw interieur

Fotolijsten op basis van jouw interieur

Kies nu de perfecte fotolijsten op basis van jouw interieur

Je meest geliefde en dierbaarste foto’s wil je natuurlijk op een mooi manier in je huis hebben hangen. Dit doe je door een mooie fotolijst te kiezen, die goed bij jouw eigen smaak, de foto’s en jouw interieur past. Dit kan af en toe nog best een uitdaging zijn, vandaar dat je hier wat tips kunt lezen voor het kiezen van je ideale fotolijsten. Ten eerste is het belangrijk op naar de grootte van de lijsten te kijken. Een hele grote lijst is leuk en trekt veel aandacht naar je foto’s, maar dan moet je wel goed nadenken over de plek waar je deze op wil hangen. Als je hem eventueel later wil verplaatsen naar een andere ruimte, moet dit wel passen. Houd dus rekening met de afmetingen van je muren bij het uitkiezen van fotolijsten.

Kleuren, vormen en lijnen

Ook is het goed om te kijken naar de kleuren van je meubels, muren en vloeren, zodat je goed weet welke kleur fotolijst daar bij zal passen. Je kunt ook kiezen voor lijsten in bescheiden kleuren als wit, zwart of grijs. Deze passen in bijna alle soorten interieurs en ruimtes. Verder moet je kijken naar de stijl van jouw inrichting. Heb je opvallende meubels met weelderige vormen en kleuren? Dan kan je kiezen voor een iets meer sprekende fotolijst met bijvoorbeeld een patroon of een dikkere rand. Wanneer de sfeer van je interieur wat meer minimalistisch en modern is, kun je het beste kiezen voor een subtiele lijst met een effen kleur en slanke rand.

Individualisme

Natuurlijk is jouw eigen stijl het meest belangrijk. Jij bent degene die straks elke dag naar de lijst moet kijken en ervan moet kunnen genieten. Dus houd deze tips in je achterhoofd, maar blijf ook dicht bij jezelf en je eigen persoonlijkheid.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting. Fotolijsten op basis van jouw interieur.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten