Fotolijsten van Christian Dior

Fotolijsten van Christian Dior

Transformeer je foto’s met de fotolijsten van Christian Dior

Foto’s zijn een geweldige manier om je huis of kantoor een meer persoonlijk gevoel te geven. Of het nou om foto’s van je dierbaren gaat of om een mooie natuurfoto, je wil dat deze beelden goed tot hun recht komen. Om ze op te leuken en een nieuwe uitstraling te geven zonder ze te verplaatsen of vervangen, kun je ervoor kiezen om een passende fotolijst aan te schaffen. Een populaire soort lijst is de designer art fotolijst, die kunst combineert met de ontwerpen van beroemde modehuizen. Christian Dior is hier met zijn tijdloze en lieflijke stijl en heel goed voorbeeld van.

Prachtig design

De ontwerpen van Christian Dior zijn al decennialang erg gewild. Zowel de normale mens als de rijke beroemdheden dragen de kleding, parfums en accessoires van Dior. Het merk werd bekend om zijn slanke ontwerpen met weelderige lijnen en vormen. Inmiddels zit er flink wat meer variatie in het assortiment en kunnen ook mannen en kinderen er winkelen. Toch is de klassieke en charmante stijl nog in veel van de designs te zien. Ondanks het aannemen van verschillende ontwerpers, blijven die kenmerken betekenisvol voor Christian Dior. Deze elementen zijn zeker ook terug te vinden in de fotolijsten.

De lijsten

De fotolijsten van Christian Dior zijn een ideale manier om kunst en design in huis te halen, zonder dat je er bakken met geld aan kwijt hoeft te zijn. Het is een snelle en makkelijker manier om een ruimte te transformeren en een nieuwe sfeer te geven. Foto’s zijn vaak erg gekoesterde objecten waar men veel waarde aan hecht. Een kwalitatief sterke lijst als deze van Dior is dus belangrijk voor het tonen en beschermen van de foto’s. De lijsten geven je foto’s een luxe uitstraling vol allure en houden ze tegelijkertijd mooi en schoon.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten