Fotolijsten wand maken

Fotolijsten wand maken

Fotolijsten wand maken

Gemaakt van hout, digitaal, op maat gemaakt of zelf gemaakt – fotolijsten brengen effectief kunst en foto’s aan de muur. Bij ons leer je alles over een fotolijsten wand maken, de types en hoe je goed kunt decoreren met fotolijsten.

Fotolijsten wand maken: Wandversiering met praktisch gebruik

Een fotolijst zet niet alleen een kunstwerk of een foto in de schijnwerpers, maar heeft vooral een praktisch nut: De fotolijst beschermt de inhoud tegen stof, krassen en vocht. De fotolijst maakt het ook gemakkelijker om aan de muur te hangen en de foto veilig te vervoeren. Een fotolijsten wand maken is kan je ook met een galerij rails doen. Bijvoorbeeld zoals de professionals in musea en galerijen. Ze gebruiken galerierails om steeds weer fotolijsten op te hangen. De rails worden in de bocht tussen wand en plafond gemonteerd. Kettingen of touwen worden erin geregen en kunnen horizontaal worden verplaatst. De fotolijsten kunnen op elke hoogte en zelfs op elkaar worden opgehangen. Dit zorgt ook voor flexibiliteit en spaart gaten in de muur.

Fotolijsten wand maken: Welk fotolijstje voor welk motief?

Oude foto’s in een typische fotolijst, moderne motieven in een bijpassende moderne fotolijst? Vergeet het. Tegenwoordig is alles toegestaan wat je wilt. Bij hedendaagse kunst kan het contrast met een klassieke fotolijst erg spannend zijn bij een fotolijsten wand maken. Speelse motieven verdragen een kronkelende fotolijst. Als het beeld een duidelijke structuur heeft, is een gewone fotolijst aan te bevelen als je de nadruk wilt leggen op de rechtlijnigheid. Omdat een eenvoudig ontworpen fotolijstje een stapje terug doet en niet afleidt van het kunstwerk. Kies je daarentegen voor een opvallend fotolijstje bij een fotolijsten wand maken, dan ligt de focus niet per se op het beeld zelf, maar op het complete kunstwerk. De enige regel: hoe waardevoller de foto, hoe waardevoller de fotolijst.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten