Givenchy fotolijst

Givenchy fotolijst

Givenchy fotolijst kopen

Wilt je een fotolijst met het thema Givenchy? Een Givenchy fotolijst is verkrijgbaar in verschillende materialen, met en zonder frame. Er is een grote selectie van Givenchy fotolijsten, klaar om thuis of op kantoor te hangen. Versier je muren met unieke ingelijste afbeeldingen van galeriekwaliteit, een prachtige luxe Givenchy fotolijst zal je huis een nieuwe uitstraling geven.

Givenchy: een Frans merk

Je kunt bij ons makkelijk een Givenchy fotolijst kopen. Het Franse merk Givenchy werd in 1952 opgericht door Hubert de Givenchy en is een luxe modehuis. Het label maakt momenteel Haute Couture, prêt-à-porter, schoenen en accessoires voor dames en heren. Van 2005 tot 2017 heeft Riccardo Tisci met zijn edgy en romantische esthetiek het imago van het merk als straatfavoriet gecultiveerd. In 2017 kondigde Givenchy Clare Waight Keller aan als nieuwe artistiek directeur. Zij is de eerste vrouwelijke hoofdontwerper van het merk. Tegenwoordig kun je dus ook bij ons een Givenchy fotolijst kopen.

De identiteit van een Givenchy fotolijst

Casual chic, aristocratische elegantie en vrouwelijkheid gaan samen in de tijdloze wereld van Givenchy. De stijl is de handtekening van Hubert de Givenchy, die begin jaren vijftig zijn eigen haute couturehuis oprichtte. Door de combinatie van finesse, discretie en elegantie zorgde hij ervoor dat zijn ontwerpen en ateliers naar de top stegen en een sleutelrol speelden in de internationale mode. In 1957 breidde het Huis zijn bereik uit met de lancering van zijn eerste parfum, L’Interdit – een product van de legendarische vriendschap tussen Hubert de Givenchy en Audrey Hepburn. Sindsdien blijven Givenchy geuren elegantie en durf cultiveren om de vrouwelijke schoonheid te versterken. Een Givenchy fotolijst mag ook zeker niet ontbreken aan je inrichting.

Givenchy fotolijst: De juiste ophanging

Een Givenchy fotolijst hangt vaak te hoog, dus het is het beste om foto’s op ooghoogte te plaatsen, rekening houdend met of je ze staand (gang) of zittend (woonkamer) wilt bekijken. Of het nu gaat om een groot kunstwerk of een kleine snapshot in een eenvoudige houten fotolijst – vooral mooie, ongewone of geliefde fotolijsten verdienen een ereplaats. Dat krijgen ze als ze alleen een hele muur bezitten. Bekijk nu de Givenchy fotolijsten en ontdek een nieuwe wereld van fotolijsten.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten