Groot schilderij kopen

Groot schilderij kopen

Kunst: hoe groter hoe beter?

We weten dat grote dingen in kleine verpakkingen komen, maar soms is groter echt beter – vooral als het gaat om kunst. Dus waarom niet een groot schilderij kopen?

Zeker, we houden net zoveel van een galeriemuur als de volgende persoon, maar er is iets opvallends aan een groot schilderij kopen dat over je trap of in je eetkamer hangt. Wie kan de elegantie van die grote schilderijen in tv series als “Gossip Girl” vergeten?

Voordelig een groot schilderij kopen

Maar een groot schilderij kopen moet je niet in een opwelling kopen. Het is belangrijk om niet alleen een schilderij te vinden dat fysiek in je ruimte past, maar ook om de kamer te verankeren. Plus, grotere schilderijen komen meestal met een groter prijskaartje. Om je te helpen zoeken, delen we onze favoriete leveranciers voor geweldige en betaalbare kunst op grote schaal. Zo kun je voordelig een groot schilderij kopen.

Groot schilderij kopen voor boven de schoonsteenmantel

Het plaatsen van kunstwerken op schoorstenen kan een beetje lastig zijn vanwege de hoogte. Er moet ongeveer 4 inches tot 12 inches ruimte zijn tussen de onderkant van een kunstwerk en de bovenkant van je schoorsteenmantel. Om een casual look in je woonkamer te creëren, leunt je een hoog kunstwerk tegen de muur boven op je schoorsteenmantel.

Groot schilderij kopen voor naast een raam

Als je een raam in je woonkamer hebt met gordijnen, kijk dan of er behoefte is aan een groot kunstwerk. De gordijnen kunnen overlopen in de ruimte aan de muur en de toevoeging van een groot schilderij kan de kamer vol laten voelen. Idealiter heb je ongeveer 10 cm tussen je grote schilderij aan de rand van je gordijnen. Bekijk nu alle opties voor een groot schilderij kopen en bestel gemakkelijk online.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten