Gucci Poster

Gucci Poster

Gucci poster voordelig kopen

Als de naam Gucci poster in gedachten komt, roepen de meeste posters het beeld op van overdaad dat Alessandro Michele in de afgelopen jaren heeft verzonnen. Of misschien denken je wel aan de schandalige silhouetten en schokkende reclamecampagnes van Tom Ford bij een Gucci poster. Maar lang voordat de ontwerpers van de tenten de show in Gucci runden, begon het modehuis als een simpele leerwinkel.

Zo begon de ontwerper achter de Gucci poster

Guccio Gucci, geboren op 26 maart 1881 als eenvoudige Italiaanse lederwarenmaker, was kruier in het Savooiehotel in Londen toen hij zich voor het eerst vermaakte met de glamoureuze koffers waarmee de gasten van over de hele wereld aankwamen. Als eerbetoon aan zijn vertrouwde roots keerde hij uiteindelijk terug naar zijn geboortestad Florence om te werken voor Franzi, een tassenmerk. Jaren later was Gucci klaar om in zijn eentje te gaan werken en in 1921 opende hij zijn eigen gelijknamige lederwarenwinkel in Florence. Tegenwoordig kun je geweldige Gucci posters online gemakkelijk bestellen.

De achtergrond van een Italiaanse kunstenaar

In het begin was Gucci’s hoofdactiviteit het maken van zadels en andere accessoires voor ruiters, altijd gemaakt van de beste Italiaanse leersoorten. Zijn ontwerpen werden steeds populairder naarmate hij zich verder uitbreidde in de wereld van de accessoires, waarbij de Engelse aristocraten grote fans werden van het opkomende label. Zelfs tegenwoordig is deze ruiterflair te zien in Gucci’s moderne creaties, inclusief het geliefde paardenbit detail, en de rode en groene geweven streep, geïnspireerd door zadeldetails. Guccio nam zijn drie zonen – Aldo, Vasco en Rodolfo- in dienst en zij kregen de opdracht om de aanwezigheid van het merk uit te breiden en Gucci naar Rome en uiteindelijk naar Milaan te brengen. Het merk is nu over de hele wereld bekend en de Gucci poster is zeer geliefd.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten