Gucci schilderij

Gucci schilderij

Haal uniek design in je huis met een Gucci schilderij

Ben je toe aan wat vernieuwing in je huis, maar wil je er niet teveel moeite en tijd in stoppen? Dan is het aanschaffen van nieuwe huisaccessoires een goede optie. Een schilderij ophangen is een makkelijke manier om de ruimte een hele andere sfeer te geven en wat extra’s toe te voegen. Wie houdt van design en kunst, vindt in een Gucci schilderij alles waar hij of zij naar op zoek is. Deze schilderijen zijn een combinatie van de Gucci stijl en ontwerpen en kunst. Je brengt hiermee een flinke dosis stijl en luxe in huis, en geeft elke gewenste ruimte een vernieuwde uitstraling.

Het iconische Gucci

Het Italiaanse modehuis Gucci creëert al bijna een eeuw lang de mooiste ontwerpen. Het succesverhaal van het merk begint met een simpele tassencollectie, die gelijk aansloeg bij een breed publiek. Later werd het aanbod flink uitgebreid, en werd er een groot aantal iconische producten ontworpen. Denk aan de bekende Gucci loafers of de vele geliefde handtassen. Ook het logo met de dubbele G is inmiddels wereldberoemd en wordt vaak gelijk door iedereen herkend. Waar het eerst vooral draaide om vrouwenmode, biedt het merk inmiddels vele collecties voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Je kunt er terecht voor hele uiteenlopende producten zoals onder andere kleding, parfum en zonnebrillen.

Stijl en uitstraling

De stijl van Gucci is goed te omschrijven als luxe, modern en glamoreus. De kenmerkende elementen van de ontwerpen zijn opvallende patronen en diepe kleuren. Dit zie je in alle ontwerpen van het merk terug, binnen elke soort collectie. Een Gucci schilderij ademt precies deze stijl en klasse. Het maakt een statement en transformeert de ruimte zonder het middelpunt van de aandacht te zijn. Voor iedereen die design, kunst en luxe kan waarderen en dat wil laten reflecteren in zijn inrichting, is een Gucci schilderij de juiste keuze.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten