Haal uniek design in huis met een Chanel schilderij

Haal uniek design in huis met een Chanel schilderij

Haal uniek design in huis met een Chanel schilderij

Heeft je huis, kamer of kantoor net iets meer sfeer en gezelligheid nodig? Dan is muurdecoratie en perfecte manier om hier gemakkelijk voor te zorgen. Een simpele actie als schilderij ophangen zorgt al voor een stuk meer warmte. Ook is het een leuke manier om jouw persoonlijke stijl en interesses te laten zien aan iedereen die de ruimte inloopt. Designer schilderijen zijn de afgelopen tijd een steeds grotere trend geworden, en dat is geheel terecht. Ze bieden een ideale combinatie van design en moderne kunst. Een Chanel schilderij is hier een goed voorbeeld van.

Het veelzijdige Chanel

Chanel is het iconische modehuis dat al meer dan een eeuw ontwerpen creëert die bepalend zijn voor het modebeeld. Het merk heeft talloze trends vorm gegeven en gaat volledig zijn eigen weg. Dat is vandaag de dag nog even waar als het was in 1909, toen het merk werd opgericht. De stijl van Chanel staat bekend als klassiek en tijdloos, met design dat altijd opvallend zal blijven. De ontwerpen van het merk zijn vaak gelijk te herkennen, wat ook geldt voor het wereldberoemde logo. Waar Chanel begon als een vrouwenmerk, is het tegenwoordig een stuk meer divers en kunnen ook mannen hier terecht. Natuurlijk staat de designer ook bekend om de beroemde parfum Chanel No 5.

De schilderijen

Een Chanel schilderij is leuk voor iedereen die wat meer stijl en ambiance aan een ruimte wil geven. Dit kan op een subtiele manier met een kleiner schilderij in de stijl van het merk, maar ook opvallend door een groter model met het logo of een kledingstuk van Chanel. Het gaat erom dat het past bij jouw ruimte en voorkeuren. Combineer kunst met design en toon je creatieve kant met een Chanel schilderij.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten