Ibiza fotolijst

Ibiza fotolijst

Versier je huis met een Ibiza fotolijst

Ga naar de Middellandse Zee en upgrade je woninginrichting met de natuurlijke texturen en organische vormen van een Ibiza fotolijst. Met een witgekalkte rand met details van kokoswit uitgesneden in het een mooi Ibiza herhalingspatroon. Niet alleen voor het plaatsen van je favoriete foto’s en afbeeldingen, maar ook als accessoires voor het woongedeelte – Ibiza fotolijsten behoren tot de meest populaire decoratieve elementen voor het thuis. Door hun talrijke ontwerpen en mogelijke toepassingen zijn er geen grenzen aan het creatieve ontwerp van een Ibiza fotolijst. Als je fotolijsten wilt kopen, vind je wat je zoekt in ons uitgebreide assortiment van Ibiza fotolijsten!

Fotolijsten van hout en metaal

Een groot deel van de producten die in de online shop verkrijgbaar zijn, zijn houten frames. De modellen overtuigen door hun duurzaamheid en uitstekende afwerking. Veel van deze fotolijsten bieden ruimte voor één of twee foto’s en kunnen in staand of liggend formaat worden geplaatst. Deze zijn ideaal om de foto van je partner of kinderen op het nachtkastje of in het kantoor te plaatsen. Daarnaast zijn er producten beschikbaar waarbij meerdere foto’s kunnen worden gerangschikt zoals bij een collage – vooral familiefoto’s en vakantiefoto’s zijn hier effectief. Naast houten kaders bieden wij ook hoogwaardige metalen en glazen kaders die dienen als stijlvolle accessoires.

Creatieve tips voor het ontwerp van een Ibiza fotolijst

Met behulp van een passe-partout kunnen de ingelijste foto’s worden aangepast aan een willekeurige lijst – in sommige Ibiza fotolijsten is dit karton al geïntegreerd. Het witte passe-partout verbetert niet alleen de afmetingen van het beeld, maar geeft het ook wat meer diepte. Naast de optimalisatie is het ook mogelijk om gelijksoortige of verbonden foto’s te combineren – meerdere Ibiza fotolijsten met hetzelfde ontwerp kunnen bijvoorbeeld worden gecombineerd tot een collage. Ibiza fotolijsten kunnen ook gebruikt worden om verschillende beelden creatief te combineren tot een originele eyecatcher!

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten