Ideale glas schilderij voor jouw huis

Ideale glas schilderij voor jouw huis

Vind het ideale glas schilderij voor jouw huis

Wanneer je je huis en inrichting een nieuw leven in wil blazen of er wat extra’s aan wil toevoegen, kun je dit makkelijk doen door woonaccessoires aan te schaffen. Een moderne versie van muurdecoratie is een glas schilderij. Dit type schilderij heeft een moderne en gelikte uitstraling door de glazen laag die het schilderij bedekt. Daardoor voegt het net wat meer unieks en bijzonders toe aan je interieur. Het schilderij zelf kan van alles zijn, en is afhankelijk van jouw persoonlijke stijl. Van grote beelden van natuurgebieden tot designer art, voor ieder wat wils. Ideale glas schilderij voor jouw huis.

Wat zijn de voordelen?

Een ander voorbeeld van een glas schilderij is dat het glas functioneert als beschermlaag voor de kunst. Vuil en licht vallen niet direct op het schilderij, maar op de glasplaat die je gemakkelijk schoon kunt maken en kunt onderhouden. Ook zorgt die plaat voor een helder zicht op de mooie kleuren en vormen van het schilderij. Een ander voordeel is de subtiele afwerking van een glas schilderij. Doordat er geen zichtbare randen aan het kunstwerk zitten gaat het volledig op in zijn omgeving, waardoor het één wordt met je interieur.

Jouw persoonlijke glas schilderij

Je kunt ervoor kiezen om de kleuren van het schilderij af te stemmen op je inrichting, zodat het een geheel wordt. Maar wanneer je juist wil dat het schilderij eruit springt en opvalt, kies je voor contrasterende tinten. Het fijne aan deze schilderijen is dat ze erg veelzijdig zijn maar toch allemaal diezelfde moderne luxueuze uitstraling hebben. Zo geven ze een vleugje extra design en stijl aan je huis, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Een glas schilderij is de ideale manier om de sfeer van je inrichting volledig te transformeren. En dat hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten