Koop nu je luxe designer fotolijst van Amiri

Koop nu je luxe designer fotolijst van Amiri

Koop nu je luxe designer fotolijst van Amiri

Foto’s ophangen in je huis of kantoor kan de hele ruimte opfleuren. Ook is het leuk om af en toe even te kunnen kijken naar bijvoorbeeld je familie of een mooie omgeving. De lijst om de foto kan de uitstraling maken of breken, dus een geschikte fotolijst is bijna net zo belangrijk als de foto zelf. Een nieuwe trend is de designer fotolijst, die art print bevatten. Dit zijn luxe lijsten die in hun ontwerp kunst combineren met designers. Een unieke manier om jouw foto’s extra te laten opvallen. Een Amiri fotolijst is hiervoor de ideale keuze.

Het merk

Amiri is een excentriek merk, dat inmiddels een bekende naam is in de modewereld van Hollywood. Van het kleden van bekende sterren tot het organiseren van grote modeshows, Amiri is niet meer weg te denken uit de fashion gemeenschap. De ontwerpen kenmerken zich door hun moeiteloze moderne stijl, die gecombineerd wordt met een vleugje ouderwetse punk. Je vindt er van alles, van alle soorten kledingstukken tot tassen en zonnebrillen. Amiri houdt zich niet aan de bestaande regels en trends, maar gaat zijn eigen weg.

Stijl en luxe

Een fotolijst van Amiri combineert de stoere uitstraling van het merk met de luxe van kwalitatief sterke materialen en kunstelementen. Of je nou kiest voor een grote muurfoto of een kleinere voor op je bureau, al je foto’s komen het best tot hun recht in deze mooie lijsten. De lijsten zullen er gegarandeerd voor zorgen dat iedereen een extra keer omkijkt naar jouw fotocollectie. Geef je foto’s net een beetje meer dat unieke en stijlvolle tintje, door ze weer te geven in een fotolijst die design en kunst fantastisch combineert. Dit doe je met een Amiri fotolijst.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten