Laat jouw foto’s stralen in een Balenciaga fotolijst

Laat jouw foto’s stralen in een Balenciaga fotolijst

Laat jouw foto’s stralen in een Balenciaga fotolijst

Het ophangen of neerzetten van foto’s kan je gehele interieur in een keer omvormen. Het creëert sfeer en laat door middel van beelden jouw persoonlijkheid zien. Van mooie landschappen tot gezellige familiekiekjes, elke foto komt beter tot zijn recht in een goede fotolijst. Het kan lastig te zijn om een lijst te vinden die past bij jouw foto’s en eigen stijl. De nieuwste trend is een art print fotolijst, die designer werk en kunst met elkaar combineert om een opvallend en uniek effect vorm te geven. Balenciaga is hier met zijn sterke en populaire ontwerpen en erg geschikte designer voor. Deze lijsten zullen jouw foto’s de stralende sterren van je inrichting maken.

Balenciaga

Balenciaga is een Spaans merk dat inmiddels al meer dan een eeuw bestaat. Het heeft altijd bekend gestaan om de in het oog springende modellen, en dat is vandaag de dag zeker niet anders. De iconische sneakers zijn de laatste jaren erg populair geworden, en kenmerkend voor de ontwerpen van het merk. Van luxe dramatische jurken tot simpele truien, Balenciaga heeft voor ieder persoon en elke gelegenheid iets te bieden. Het merk bewijst dat je niet altijd excentriek hoeft te zijn om kwalitatief sterke designer items te hebben. Zowel het gewone volk als de rijke beroemdheden in Hollywood lopen met de producten weg.

Het beste voor jouw foto’s

Een Balenciaga fotolijst is de ideale manier om een beetje design en kunst in je huis te halen. Het kan van subtiel tot opvallend, zolang het maar past bij jouw stijl. Je foto’s krijgen een frisse uitstraling en zullen er als nieuw uitzien. De Spaanse allure en warmte van het merk zie je terug in de lijsten en daarmee ook in jouw fotocollectie. De fotolijsten van Balenciaga zijn de perfecte combinatie van luxueus design en praktisch gebruik.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten