Leuk je kamer op met een uitgebreide fotomuur

Leuk je kamer op met een uitgebreide fotomuur

Leuk je kamer op met een uitgebreide fotomuur

Een kamer met lege muren ziet er al snel kil uit, hoe leuk de meubels en kleuren ook zijn. Wie wat extra gezelligheid en stijl zijn huis of kamer in wil brengen, kan kiezen voor een fotomuur. Foto’s kunnen ontzettend belangrijk en dierbaar voor je zijn, zoals familieportretten of oude kiekjes van vroeger. Maar dit hoeft niet altijd zo te zijn, foto’s kunnen ook gewoon mooie of leuke beelden zijn waar je graag elke dag naar kijkt. Een fotomuur kan dus ook voor iedereen wat anders betekenen. Of je nou een fotomuur maakt om sentimentele redenen of puur voor de esthetiek, het is de ideale manier om een ruimte op te leuken. Leuk je kamer op met een uitgebreide fotomuur

Jouw ideale muur

Het is slim om van tevoren goed te bedenken wat voor uitstraling de fotomuur moet hebben. Wil je dat deze modern is, dan kun je het beste strakke lijsten gebruiken die allemaal dezelfde stijl hebben. Wil je een iets lossere en gezellige sfeer, dan kun je de foto’s bijvoorbeeld ophangen aan gekleurde touwtjes of opplakken met tape met patroontjes. Het gebruiken van fotolijsten is wel iets praktischer, en beschermt je foto’s beter tegen vuil en schade. Denk dus ook na over wat wel en niet handig is. Ook de grootte van de foto’s is bepalend voor de uitstraling van de muur. Verschillende groottes geven een speels effect en laat het je fotomuur er lieflijk uitzien. Gebruik je meerdere foto’s met dezelfde grootte en hangen je ze op dezelfde manier op, dan krijg je een wat meer gelikt en netjes effect. Elk huis en zelfs elke kamer in een huis hebben vaak een aparte stijl, dus kijk goed naar wat voor soort fotomuur past bij die stijl. Hoe dan ook is het een hele leuke manier om je persoonlijkheid en ervaringen weer te geven in jouw leefruimtes.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten