Leveringsinformatie en Retouren

De verzendkosten voor producten op LuxeFotolijsten.nl zijn GRATIS naar Nederland en slechts  € 3,00 naar België. Voor Duitsland geldt een verzendtarief van € 10,00 en voor alle overige landen bedragen de verzendkosten € 45,00 euro

Levertijd: voor 16:00 uur besteld op werkdagen is de volgende dag al in huis! Wij verzenden al onze bestellingen met PostNL en u krijgt altijd een track&trace code van ons om uw bestelling te volgen!

Bestelt u op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag, dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis!

Hou rekening met de volgende voorwaarden als wij uw bestelling op tijd willen leveren:

– We hebben je bestelling voor 16:00uur ontvangen.
– De door jou bestelde artikelen zijn leverbaar en staan niet op “uitverkocht”.
– Ontvangen wij uw bestelling op zaterdag of zondag , dan wordt deze maandag verzonden en heeft u deze dinsdag in huis.

Thuisbezorgen

Wanneer je niet thuis bent als je bestelling wordt bezorgd, laat de postbode een bericht achter. Je kunt dan ofwel een nieuwe bezorgafspraak maken met PostNL of PostNL probeert de volgende werkdag of zaterdag nog een keer het pakket bij je te bezorgen. Indien je ook bij de tweede bezorging niet thuis bent, heb je twee weken de tijd om het pakket op te halen bij een afhaalpunt in de buurt van het leveradres. Na twee weken wordt het pakket teruggestuurd naar LuxeFotolijsten.nl.

Retourneren

Omdat alle luxe fotolijsten inclusief luxe art prints vallen onder maatwerk kunnen deze niet geretourneerd worden. U gaat hiermee akkoord tijdens het bestellen en betalen van uw order.

Beschadigd tijdens verzenden

Indien uw bestelling n beschadigd is tijdens de verzendprocedure kunt u contact opnemen met ons via [email protected] en zullen wij u uiteraard verder helpen. Wij hebben dan uw order nummer nodig en foto’s van de doos en de fotolijst waar de schade duidelijk op te zien zijn. Als de fotolijst inderdaad is beschadigd tijdens het verzenden zullen wij u kosteloos een nieuw exemplaar toezenden! Houdt u er rekening mee dat wij nooit geld terug storten indien uw bestelling beschadigd is tijdens het verzenden. Wij sturen u altijd een nieuwe exemplaar toe.