Louis Vuitton afbeelding

Louis Vuitton afbeelding

Blaas jouw inrichting nieuw leven in met een Louis Vuitton afbeelding

Ga je een nieuw huis inrichten op ben je op zoek naar een toevoeging of vervanging van je huidige inrichting? Dan is het goed om te denken aan woonaccessoires. Zelfs een volledig gemeubileerde ruimte kan nog kaal lijken wanneer er niks aan de muren hangt. Wanneer je op zoek bent naar leuke muurdecoratie, kun je kiezen voor een mooie afbeelding. Dit is een stuk moderner dan een schilderij en steviger dan een poster. Een populaire optie is de art print afbeelding. Deze combineert kunst met design van verschillende bekende ontwerpers. Het kan gaan om een modeontwerper of bijvoorbeeld een architect. Louis Vuitton is door zijn luxueuze en unieke stijl een hele goede keuze voor zo’n afbeelding.

Geliefd en geroemd

Louis Vuitton is een van de meest bekende en geliefde modehuizen ter wereld. Het iconische LV logo is bij iedereen bekend en een goede representatie van de ontwerpstijl van de producten. Kwaliteit, luxe en klasse staan hoog in het vaandel bij het merk. Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen en rijke kleuren. Hoewel Louis Vuitton moeiteloos met de tijd mee gaat, zijn de belangrijkste waarden van het merk vandaag de dag nog terug te zien in elk product. Het modehuis wordt geadoreerd door iedereen, van beroemde Hollywood sterren tot het normale volk dat op zoek is naar wat extra luxe. Het begon bij de oprichting met het verkopen van tassen, en hoewel dat nog steeds een belangrijk product is, is het assortiment vandaag de dag flink uitgebreid. Een afbeelding van Louis Vuitton reflecteert op een chique manier de stijl en ontwerpen van het merk.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten