Louis Vuitton fotolijst

Louis Vuitton fotolijst

Geef je foto’s een luxueuze uitstraling met een Louis Vuitton fotolijst

Het ophangen van foto’s kan elke ruimte en elke huis opfleuren en een persoonlijke tintje geven. Het laat zien wat jij interessant en belangrijk vindt in het leven, en wat jouw stijl is. Juist omdat deze beelden zo persoonlijk zijn, is het hebben van een goede fotolijst essentieel. Deze lijst kan je foto’s beschermen tegen vervagen en vuil, en geeft het net dat beetje extra klasse. Een mooie soort is een art print lijst, die design van een beroemde ontwerper combineert met kunst. Dit geeft een uniek effect waar de luxe vanaf spat. Louis Vuitton is hier een heel goed voorbeeld van. De ontwerpstijl van het merk straalt klasse en charme uit, wat jouw foto’s naar een hoger niveau zal tillen. Louis Vuitton fotolijst.

Veelzijdig Louis

Het misschien wel bekendste aspect van modehuis Louis Vuitton is het logo. Dit pronkt op veel van de producten, en vormt met zijn bruine en gouden tinten een belangrijk statussymbool. Dit iconische logo is al ontzettend lang in gebruik, het werd ontworpen in 1896. Hoewel het merk vooral bekendstaat om de kenmerkende tassen en koffers, biedt het tegenwoordig een veel meer divers aanbod. Er bestaan vele collecties voor zowel mannen als vrouwen. Van schoenen tot tassen en parfum, je vindt het er allemaal. Ook werkt het merk geregeld samen met kunstenaars en artiesten om exclusieve collecties te creëren. Deze combinatie van moderne stijlen met de originele waarde van luxe, maakt dat het merk al decennialang aan de top staat. Het modebeeld wordt keer op keer beïnvloedt door Louis Vuitton. Een fotolijst met het design van dit merk zal wat extra stijl toevoegen aan jouw inrichting, en laat je foto’s van hun beste kant zien. Deze lijsten zijn perfect voor iedereen die tijdloze kunst en kwaliteit kan waarderen.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten