Louis Vuitton fotolijst

Louis Vuitton fotolijst

Louis Vuitton fotolijst als statussymbool

“Eens in je leven een Louis Vuitton bezitten” was onlangs de weemoedige uitspraak van een klant in een van onze winkels. Bij Louis Vuitton gaat het veel verder dan alleen het bezitten van een handtas. Het is iets bijzonders, met geschiedenis en bovendien met hoge kwaliteit. Sommige van klanten dragen hun tassen al tientallen jaren. Het zijn tassen voor de eeuwigheid, die overigens voortdurend in waarde toenemen en nooit hun charme en tijdloosheid verliezen. De tassen zijn erg prijzig en dus is het soms alleen mogelijk om een Louis Vuitton fotolijst in huis te halen.

De stijl van een Louis Vuitton fotolijst

Waarschijnlijk het bekendste herkenningsteken van Louis Vuitton is het monogram met de initialen van de oprichter van het bedrijf. Ironisch genoeg was dit oorspronkelijk bedoeld om merkpiraterij tegen te gaan. Helaas is het tegenovergestelde gebeurd en is de namaakindustrie pas echt opgericht. Met een Louis Vuitton fotolijst heb je hier geen last van. Het is een prachtige manier om de stijl van deze goede ontwerper in huis te halen.

Louis Vuitton fotolijst: goed om te weten

Onze portret- en Louis Vuitton fotolijsten behoren tot de meest populaire fotolijsten in onze winkel. Niet alleen voor het inlijsten van je eigen familie- of vakantiefoto’s, maar ook als cadeau voor Kerstmis of verjaardagen bieden wij lijsten in de gebruikelijke fotoformaten en veel verschillende ontwerpen van Louis Vuitton. Voor thuis of op kantoor, als staand of liggend formaat, vierkant, ovaal of als hartvormig fotolijstje, in de eenvoudige elegantie van een aluminium lijst, de gezellige warmte van een houten lijst of als kleurrijke kunststof lijst: Bij ons vindt je Louis Vuitton fotolijsten voor elke gelegenheid!

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten