Louis Vuitton schilderij

Louis Vuitton schilderij 1

Creëer een uniek luxegevoel in huis met een Louis Vuitton schilderij

Een nieuw schilderij is altijd een goede manier om je inrichting op te leuken en te vernieuwen. Het is een makkelijke en snelle manier om iets te veranderen en de ruimte een andere sfeer te geven. Voor wie op zoek is naar een beetje extra luxe en stijl, is een art print schilderij een goede keuze. Deze schilderijen combineren kunst met design van verschillende grote ontwerpers. Louis Vuitton is hier met zijn sprekende en kenmerkende ontwerpstijl een goed voorbeeld van.

Luxueus Louis Vuitton

Louis Vuitton is een merk dat al meer dan anderhalve eeuw een grote rol speelt en trendsetter is in de modewereld. Van het beroemde logo tot de iconische ontwerpen en producten, het merk heeft vele aspecten die het zo succesvol maken. Waar Louis Vuitton begon met het verkopen aan tassen voor vrouwen, is het assortiment inmiddels een stuk meer uitgebreid. Zowel mannen als vrouwen kunnen er terecht voor onder andere kleding, tassen en parfum. Hoewel het modehuis door de jaren heen verschillende ontwerpers heeft gehad, is de klassieke en charmante stijl altijd te zien geweest in de producten. Felle kleuren en opvallende prints zul je hier niet snel voorbij zien komen, Louis Vuitton staat voor elegantie en allure. De ontwerpen springen in het oog door de onverslaanbare kwaliteit en prachtige kleurtinten.

De schilderijen

Een schilderij van Louis Vuitton geeft op een unieke manier een heleboel extra charme aan je huis. Het complimenteert je inrichting zonder ongevraagd alle aandacht naar zich toe te trekken. De ontwerpen kenmerken zich door mooie vloeiende vormen en ingetogen kleuren. Het canvas materiaal is gemakkelijk op te hangen en te verplaatsen, waardoor je de locatie kunt afwisselen. Het biedt een luxe design uitstraling zonder dat jij daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Ben jij op zoek naar een chic woonaccessoire dat jouw inrichting naar een hoger niveau tilt? Kies dan voor een Louis Vuitton canvas schilderij.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten