Luxe 50×70 fotolijst

Luxe 50x70 fotolijst

Laat jouw foto’s tot hun recht komen in een luxe 50×70 fotolijst

Voor de meeste mensen zijn foto’s zeer dierbare bezittingen. Het kunnen beelden zijn van belangrijke familieleden of gebeurtenissen, of simpelweg leuke herinneringen oproepen. Het zijn eigendommen die je niet zomaar weg doet, en vaak je leven lang met je mee neemt. Daarom is het belangrijk om ze een goed plekje te geven in jouw huis, kamer of kantoor. Zodat je er elke dag naar kunt krijgen en ze je een fijn gevoel kunnen geven. Een goede fotolijst is hiervoor essentieel, om ze mooi weer te geven en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Wij hebben een breed assortiment aan lijsten, met voor ieder wat wils. Bestel jou Luxe 50×70 fotolijst

Welke stijl kies jij? Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten