Luxe 60×90 fotolijst

Luxe 60x90 fotolijst

Laat jouw foto’s stralen in een luxe 60×90 fotolijst

De meeste mensen hebben albums en bakken vol met foto’s, waar ze veel waarde aan hechten. Toch zijn er altijd een paar beelden die bij jou een speciaal gevoel of bepaalde herinneringen opwekken. Beelden die je blij maken en waar je moeiteloos elke dag naar kunt kijken zonder dat ze gaan vervelen. Deze foto’s wil je natuurlijk een speciaal plekje geven in je huis, kamer of werk. Een goede fotolijst is hierbij van groot belang. Naast het verbeterde uiterlijk dat de lijst creëert, biedt hij ook bescherming tegen invloeden van buitenaf als stof en zonlicht. Zo zorg je ervoor dat je dierbaarste foto’s niet beschadigd raken en nog een lange tijd mee zullen gaan. En natuurlijk biedt de lijst een luxe en sfeervol aanzien, waardoor je hem met alle liefde een belangrijke plek in je huis geeft.

Tips & tricks

Een fotolijst van 60×90 centimeter is opvallend zonder dat hij alle aandacht op zich vestigt. Het is de perfecte manier om foto’s tot hun recht te laten komen. Vanwege de flinke afmetingen zijn dit geen lijsten waar je zomaar een foto in doet, maar lijsten waar je je meest gewaardeerde foto’s in weergeeft. Of het nou gaat om beelden van familieleden of beelden van mooie natuur, de 60×90 fotolijsten laten ze van hun beste kant zien. Je kunt ervoor kiezen om meerdere lijsten naast elkaar op te hangen voor een samenhangend effect, of om het simpel te houden en er maar één op te hangen. Kies je meest geliefde foto’s uit en hang ze op waar je ze vaak zult zien. De lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus kijk wat er past bij jouw interieur en persoonlijke voorkeuren. De 60×90 fotolijsten zijn ontzettend veelzijdig en geschikt voor elke ruimte.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten