Luxe designer fotolijsten

Luxe designer fotolijsten

Grote verscheidenheid in luxe designer fotolijsten

Luxe designer fotolijsten zijn gemaakt van een grote verscheidenheid aan materialen, elk met verschillende eigenschappen. Het is altijd een kwestie van maatvastheid, leeftijdsbestendigheid, gewicht en natuurlijk het individuele ontwerp van luxe designer fotolijsten. Het oudste en meest traditionele materiaal dat gebruikt wordt om luxe designer fotolijsten van te maken is hout. Het is een gemakkelijk toegankelijk, snelgroeiend en gemakkelijk te verwerken materiaal, waarvan veel fabrikanten en klanten profiteren. Luxe designer fotolijsten van hout genieten een enorme populariteit in onze winkel omdat ze van nature uniek zijn en uiterst stabiel. Zo dragen houten luxe designer fotolijsten bij aan een harmonieuze, evenwichtige beeldpresentatie en is deze verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

Luxe designer fotolijsten in aluminium

Luxe designer fotolijsten van aluminium worden daarentegen gekenmerkt door een filigraan, licht en extreem stabiel profiel, dat er altijd sjeik en serieus uitziet. Vooral foto’s en moderne kunst worden vaak ingelijst in luxe designer fotolijsten. Daarnaast biedt aluminium veel ruimte voor presentatie, niet alleen in de particuliere maar ook in de commerciële sector. Met zijn klassieke zilvergrijze, matte chroomlook is het aluminium frame een tijdloze klassieker. Als je geïnteresseerd bent in aluminium luxe designer fotolijsten, ontdek dan onze fabrikant Nielsen, die gespecialiseerd is in dit materiaal, een van de wereldwijde merkleiders is en aluminium fotolijsten in uitstekende kwaliteit en innovatieve ontwerpen produceert.

Plastic luxe designer fotolijsten

Onze klanten gebruiken ook graag plastic fotolijsten. Frisse kleuren, een laag gewicht en eenvoudige ontwerpen geven je kunstwerken de nodige stabiliteit en zijn bovendien een kosteneffectief alternatief voor houten of aluminium kaders. Ontdek bovendien een uitgebreide productvariëteit aan eenvoudige, neutrale klemlijsten, die bijzonder gemakkelijk te hanteren zijn en waarvoor geen frameprofiel nodig is. En dit zijn slechts vier van onze best verkochte luxe designer fotolijsten – blader door alle categorieën, neem de tijd en vind je favoriete luxe designer fotolijst.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten