Luxe designer schilderij kopen

Luxe designer schilderij kopen

Luxe designer schilderij kopen bij…

Onze Luxe designer schilderijen worden in onze studio gedrukt op hoogwaardig papier. Gedrukt met behulp van de nieuwste printtechnologie, en de kwaliteit gecontroleerd tijdens elke fase van het drukproces, om ervoor te zorgen dat je de beste kwaliteit krijgt waar je jaren van kunt genieten in je huis. We hebben de beste papiersoorten voor onze kunstdrukken, met fadeweerstand en uitstekende kleurweergave, die meer dan 100 jaar meegaan.

Luxe designer schilderij kopen: de lijsten

Wil je een luxe designer schilderij kopen? Onze prachtige massieve schilderijen worden met de hand gemaakt. De lijsten zijn op maat gemaakt om te werken met onze lijn van fine art prints en zijn ontworpen om het kunstwerk tot leven te brengen. Al onze luxe designer schilderijen lijsten zijn verkrijgbaar in een moderne witte of klassieke zwarte kleur en zijn aan de achterkant geregen voor een gemakkelijke ophanging en een luxe afwerking.

Zo wordt een luxe designer schilderij gemaakt…

Onze canvaskunstafdrukken worden gemaakt met galeriekwaliteitsdoek. Ze worden opgespannen op een houten frame en zijn klaar om op te hangen, met haken aan de achterkant om ze gemakkelijk op te hangen. Je kunt ook een extra houten zwevend frame toevoegen in een kleur naar keuze. Kijk hier om een luxe designer schilderij te kopen. Wij zijn specialisten met de hoogste kwaliteitsnormen. We gebruiken de meest hoogwaardige materialen in de industrie, zodat je abstracts welsprekend blijven en je landschappen adembenemend blijven. We hebben elke dag geweldige aanbiedingen voor canvaskunstwerken. Als experts op het gebied van kunstreproducties zijn wij in staat om de beste prijs-kwaliteitverhouding op canvas te bieden.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten