Luxe fotokader

Luxe fotokader

Luxe fotokader voor het wow-effect

Hoe mooier de foto, hoe gemakkelijker de keuze van een luxe fotokader – toch? Maar om de foto echt tot zijn recht te laten komen, moet je aandacht besteden aan een paar basisprincipes. Hoe groot het fotolijstje ook is, het mag er niet sterker uitzien dan het onderwerp van de afbeelding. Het gaat immers om het gebruik van een fotolijst om te laten zien wat er op de foto staat. Dit is over het algemeen succesvol als het luxe fotokader visueel beperkt is. Klassieke glazen kuxe kaderss met geïntegreerde passepartout zijn perfect voor onopvallende foto’s. Foto’s in zwart-wit zien er ook bijzonder goed uit in meer ongebruikelijke fotolijsten, bijvoorbeeld met Art Nouveau ornamenten. Een harmonieus en stijlvol effect wordt bereikt wanneer de dominante kleur van de foto ook in het kader wordt gevonden of wanneer het fotolijstje bewust in een contrasterende toon wordt gekozen. Ook tweekleurige luxe fotokaders kunnen je foto goed tot zijn recht laten komen. Extra brede fotolijsten zijn ideaal voor fotocollages, omdat ze een visuele scheiding tussen de foto’s creëren. Luxe fotokaders voor elk fotoformaat, zelfs voor grote foto’s, vind je ook terug in onze uitgebreide selectie van fotolijsten.

Ideale luxe fotokader voor portretfoto’s

Vooral voor portretfoto’s zijn tegenwoordig veel luxe fotokaders beschikbaar die er net voor gemaakt zijn. Maar ook hier moet het kadereffect het beeldeffect zoveel mogelijk ondersteunen. De slapende baby ziet er bijvoorbeeld bijzonder schattig uit in een met bloemen versierde luxe fotokader van natuurlijk hout. Zeer populair voor portretfoto’s van de partner of familie: de hartvorm. Het luxe fotokader kan vierkant zijn, want er zijn ook hartvormige passe-partouts die in vierkante fotolijsten passen. Omdat vandaag de dag letterlijk alle fotoformaten mogelijk zijn voor portretten, is de klassieke one-size-fits-all fotolijst niet meer beschikbaar. Kies dus eerst het beste formaat voor je foto en zoek dan het perfecte luxe fotokader. Trendy fotostatieven en fotohouders zijn praktische speciale vormen van het fotolijstje. Ze zijn ideaal voor fotoliefhebbers die hun foto’s vaker willen veranderen: Je hoeft alleen maar de oude foto uit de fotohouder te halen, de nieuwe foto in te voegen en je bent klaar.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten