Luxe fotolijst 40x50cm

Luxe fotolijst 40x50cm

Luxe fotolijst 40x50cm online bestellen

In dit assortiment vind je onze luxe fotolijsten in het formaat 40x50cm. Zoals al onze fotolijsten kunnen deze ook rechtop of kruislings worden opgehangen, omdat er aan twee kanten hangers zijn.

Je kunt meer maten vinden door te klikken op standaardmaten. Om het zoeken te vergemakkelijken, kun je met onze filterfunctie zoeken naar luxe fotolijsten 40x50cm van hout, aluminium of kunststof en naar speciale kleuren.

Zoek een geschikte stijl voor een luxe fotolijst 40x50cm

Het tonen van foto’s van geliefden moet in stijl gebeuren. Onze unieke luxe fotolijst 40x50cm is verkrijgbaar in vele verschillende vormen en afwerkingen – perfect voor elke foto. Luxe fotolijsten 40x50cm voegen verfijning toe aan je huis en tonen tegelijkertijd tijdloze elegantie. Maak je meest geliefde foto’s in een lijst die niet alleen de foto’s, maar ook je huisstijl aanvult. Fotolijsten van leer, metaal of ijzer, bamboe of steen zijn niet alleen bestand tegen de komende jaren, maar voegen ook een interessant element van stijl toe aan je interieur. Luxe fotolijsten 40x50cm die een pop van kleur of interessante texturale details hebben zijn een aanwinst voor je huis.

Fotolijsten in diverse maten

Shop bij ons decoratieve, traditionele en eigentijdse fotolijsten voor je huis of kantoor. Ons brede assortiment luxe fotolijsten 40x50cm zal elke kamer verlevendigen en een persoonlijk tintje geven aan de inrichting van je huis. Kies uit verschillende kleuren, materialen en ontwerpers om je perfecte stijl te vinden. Er is geen betere manier om een ruimte aan te passen dan al je favoriete herinneringen weer te geven met een fotocollage fotolijst of een luxe fotolijst 40x50cm die aan de muur hangt. Het tonen van je meest favoriete herinneringen door middel van foto’s zal een positieve sfeer in je kamer creëren. Of het nu gaat om een avontuurlijke vakantie, een familielid of je geliefde huisdier, speciale foto’s moeten door al je gasten gezien worden. Combineer een unieke luxe fotolijst 40x50cm met de geur van een moderne kaars om de finishing touch toe te voegen die een huis zal transformeren in een warm en uitnodigend huis.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten