Luxe fotolijst met passe-partout

Luxe fotolijst met passe-partout

Koop nu een luxe fotolijst met passe-partout

Je meest dierbare foto’s wil je natuurlijk op een mooie manier weergeven. Ook wil je ze beschermen tegen alles wat kan leiden tot beschadigingen of verval. Hier is een fotolijst met passe-partout is hier een perfecte oplossing voor. De aanwezigheid van de passe-partout zorgt voor een luxueus en stijlvol effect, zodat de foto goed tot zijn recht komt. Het gaat er natuurlijk om dat de foto in het middelpunt van de aandacht staat, en de lijst en passe-partout een mooie omgeving vormen. Zo’n luxe lijst is voor veel gelegenheden te gebruiken.

Waarom een lijst met passe-partout?

Een fotolijst met passe-partout is handig voor verschillende dingen. Ten eerste beschermt de passe-partout de foto en houdt hem stevig op zijn plek. Hij zorgt ervoor dat de foto het glas niet raakt, zodat die niet beschadigd raakt. Ook kan het een goede opvulling zijn wanneer de foto een stuk kleiner is dan de lijst. Een mooie passe-partout vormt dan een subtiele achtergrond die de foto nog meer op laat vallen. Bij een fotocollage komt hij ook goed van pas, bijvoorbeeld om meerdere foto’s op de gewenste plek te houden en een gezamenlijke achtergrond te vormen. De passe-partout bij deze luxe fotolijst is van goede kwaliteit en ziet er goed uit, dus wanneer er een deel van zichtbaar is, is dat helemaal geen probleem.

Het beste voor jouw favoriete kiekjes

Ben jij op zoek naar een manier om je foto’s te beschermen en tegelijkertijd mooi vorm te geven in hun lijst? Ga dan voor een luxe fotolijst met passe-partout, want jouw geliefde foto’s verdienen de beste behandeling.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten