Luxe fotolijst voor de styling van mijn woning

Luxe fotolijst voor de styling van mijn woning

Woninginrichting met luxe fotolijst voor de styling van je woning

Of het nu gaat om een clip-on frame, fotolijst of galerij fotolijst – houten fotolijsten met hun natuurlijkheid zijn ideaal voor de styling van je huis. Een mooie houten fotolijst op de kast straalt bijvoorbeeld meer warmte uit dan een aluminium fotolijst. Als inwisselbare lijst biedt het de mogelijkheid om steeds weer mooie nieuwe foto’s van je geliefde(n) op te hangen. Een mooi vormgegeven fotowand met een houten fotolijst in de keuken of een woonkamerwand houdt herinneringen levend en is altijd een blikvanger voor je en je gasten. In combinatie met een passe-partout wordt de foto in de fotolijst opnieuw in het middelpunt van de belangstelling geplaatst. Passepartout biedt ook vele andere spannende mogelijkheden. Met een passe-partout in een houten frame, bijvoorbeeld, kun je een mooie collage maken in een fotolijst. Als je dit collagelijstje in het midden van je fotowand plaatst en de houten lijsten eromheen schikt, heb je met eenvoudige middelen een bijzondere blikvanger gecreëerd. Kijk hier voor een luxe fotolijst voor de styling van mijn woning

Luxe fotolijst voor de styling van mijn woning: Houten fotolijsten

Het overzicht van houten fotolijsten per stijl bied je het voordeel dat je kunt zoeken naar houten fotolijsten van antiek hout. Vooral antieke houten fotolijsten zijn erg populair. Precies daarom hebben we deze fotolijsten in onze categorie exclusief voor hoogwaardige fotolijsten samengesteld. Dit maakt het zoeken op onze site gemakkelijker. Kijk bijvoorbeeld voor een luxe fotolijst voor de styling van mijn woning. Het kiezen van de juiste kleur voor de fotolijst is essentieel. Als je de juiste keuze maakt, kun je accenten plaatsen met de juiste kleurschakering of zelfs het houten fotolijstje harmonieus integreren in de omgeving. Houten fotolijsten in het wit komen meestal niet overeen met een witte muur. Een houten fotolijst in zwart steekt daarentegen prachtig af tegen de witte muur.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten