Luxe Fotolijst voor mijn interieur

Luxe Fotolijst voor mijn interieur

Luxe fotolijst voor mijn interieur online vinden

Als je meerdere foto’s of motieven naast elkaar hangt, kan het fotolijstje een extra betekenis krijgen. Het kader kan worden gebruikt om de samenhang van de foto’s of motieven te creëren of te symboliseren. In principe zeggen we bij ….: Een foto zonder lijst is precies hetzelfde als een foto met lijst, maar dan half zo mooi. Dit geeft het fotolijstje een extra voordeel. Het kader onderstreept de foto of de afbeelding en zet het in het juiste licht. Kies dus voor een luxe fotolijst voor mijn interieur

Ook het oorspronkelijke doel van een luxe fotolijst voor mijn interieur is in de loop der eeuwen niet verloren gegaan. Men kan zelfs zeggen dat het uitgebreider is dan ooit. In het interieur worden fotolijsten niet alleen gebruikt om kamers te verfraaien, ze onderstrepen ook de persoonlijkheid van de eigenaar. De fotolijst illustreert de stijl van wonen en wordt veel gebruikt als decoratief element.

Een luxe fotolijst voor mijn interieur fotolijsten op maat

Het is essentieel om het juiste beeldformaat te kiezen bij een luxe fotolijst voor mijn interieur. Er zijn ook standaardformaten van luxe fotolijsten, die bijzonder populair zijn. Meestal is er een verband met de fotoformaten die door fotografen of online drukkers worden aangeboden. Luxe fotolijsten voor mijn interieur in 13×18 zijn dus de klassieker bij uitstek. Maar ook houten fotolijsten in 10×15 of houten fotolijsten in 20×30 zijn erg populair. Ook DIN-formaten worden op veel gebieden gebruikt. Vooral certificaten en hoofdletters worden doorgaans altijd in DIN-formaat gedrukt. De standaard DIN-formaten zijn DIN A4 en DIN A3. Moeilijk te versturen zijn grote luxe fotolijsten. Met speciaal ontwikkelde verpakkingen proberen we ook houten fotolijsten in 50×100 of houten fotolijsten in 70×100 veilig bij je thuis te leveren. Wij bieden het beste van luxe fotolijsten in tal van kleuren en designmerken.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten