Luxe fotowand maken

Luxe fotowand maken

Zo een luxe fotowand maken

De trend van de luxe fotowand maken is overal te zien, maar met zoveel iteraties op de klassieke galerijmuur in salonstijl kan het moeilijk zijn om de juiste combinatie te vinden voor jouw ruimte, budget en stijl. Maak kennis met een luxe fotowand maken. Perfect aanpasbaar, rasters koppelen en de elegantie van traditionele galerijwanden aan strakke moderne lijnen voor een direct luxueus interieur.

Vier redenen om een luxe fotowand te maken

Een luxe fotowand maken zorgt voor een hoge impact. Alle stukken komen samen om er uit te zien als één groot statementstuk voor die klassieke fotowand. Je hoeft geen favorieten te kiezen. Met fotolijsten kun je verhalen en herinneringen verzamelen en collages maken. Een luxe fotowand maken is het beste van beide. Symmetrie en strakke lijnen brengen een moderne vibe over, maar de fotolijsteen zijn ook een beetje traditioneel. Samen vormen deze stijlen een tijdloze luxer fotowand. Heb je een lastige ruimte die je wilt vullen? Met een luxe fotowand maken kun je zelf bepalen hoeveel stukken zowel in de hoogte als in de breedte worden samengesteld om zelfs de zwaarste ontwerpuitdagingen aan te kunnen.

Klaar om er zelf een te maken?

Wil je een luxe fotowand maken? Meet dan eerst de totale ruimte die je wilt vullen. Als het bijvoorbeeld de ruimte boven je bank is, meet dan niet de hele muur of de afstand van de bank tot het plafond. Meet alleen de ruimte die je wilt vullen. Je kunt het gebied afbakenen met schilderstape. Wil je een luxe fotowand maken boven je bank? Meet de breedte van je bank en vermenigvuldig deze met ⅔. Dat is ongeveer hoe breed je raster moet zijn. Hetzelfde geldt voor de ruimte boven een bed.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten