Luxe houten fotolijst

Luxe houten fotolijst

Luxe houten fotolijst voorwand decoratie

Versier je muren met deze Luxe houten fotolijst voor een Scandinavische look! Deze Luxe houten fotolijsten zijn verkrijgbaar in de maten 13×18, 21×30, 30×40, 40×50, 50×50, 50×70, 61×91 en 70×100. De luxe houten fotolijst zijn gemaakt van echt hout en worden gekenmerkt door een smal, klassiek profiel. Het kaderglas bestaat soms uit transparant acrylglas. Dit maakt de luxe houten fotolijst onbreekbaar en licht. Een lichte houten lijst is geschikt voor posters of foto’s. Het maakt elk ontwerp stijlvol af. Je kunt hier ideeën vinden om Luxe houten fotolijst te combineren met verschillende ontwerpen en kaders in andere kleuren.

Waarom kiezen voor een luxe houten fotolijst?

Een luxe houten fotolijst is een klassieke en tijdloze keuze die in elke woonomgeving past, ongeacht het ontwerp en de stijl. De Luxe houten fotolijsten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je kunt kiezen voor de lijsten die bij je behoeften en voorkeuren passen. De kleine Luxe houten fotolijst gaat goed samen met foto’s en andere kleine afbeeldingen. Wil je je foto perfect laten zien? Met een passe-partout kunt je een groter frame kiezen. Kies een wit, grijs of gekleurd passe-partout, afhankelijk van het motief – het lichte houten frame rondt alle kleuren stijlvol af.

Insider tip luxe houten fotolijst

Heldere houten kaders zien er geweldig uit in combinatie met zwart-witte houten kaders. Meng verschillende soorten frames om een trendy en toch warme uitstraling te creëren. Met posters en Luxe houten fotolijsten kun je eenvoudig een stijlvolle fotowand creëren! Bruine houten frames zijn ideaal voor het creëren van een aardse uitstraling! Het omsluit het ontwerp en benadrukt het, waarbij het bruin voor een aantrekkelijk contrast zorgt. Op zoek naar tips voor het combineren van een bruine Luxe houten fotolijst met verschillende ontwerpen en kaders in andere kleuren?

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten