Luxe schilderij

Luxe schilderij

Geef je huis sfeer met een luxe schilderij

Wat gebeurt er als kunst centraal staat in een huis met een luxe schilderij? In plaats van kunst toe te voegen als een nabeschouwing, kan zelfs een enkel luxe schilderij gemakkelijk dienen als een perfect anker voor de rest van de kamer. Een luxe schilderij kan dienen als meer dan alleen een brandpunt, maar ook als een verenigend kenmerk binnen een interieurontwerp. De technieken die hier worden gebruikt zijn slim en divers: sommige van deze luxe schilderijen vullen het kleurenpalet perfect aan, andere verenigen het ontwerpthema, en sommige versterken het karakter van de structuur zelf.

Waar hang je het luxe schilderij op?

Er zijn drie strategische plaatsen om een luxe schilderij op te hangen in je woonkamer. Meestal heeft de ruimte boven onze bank veel hulp nodig als het om kunst gaat. Als je een schoorsteenmantel hebt, is dat de beste ruimte om kunstwerken op te hangen of te laten hangen. De lege ruimtes aan de muren die een raam flankeren zijn ook ideale plekken voor een luxe schilderij.

Boven de bank een luxe schilderij hangen

Het kan zijn dat je al een luxe schilderij boven je bank hebt, en het kan te klein zijn voor de ruimte. Of je nu een enkel kunstwerk gebruikt of een groepering, er zijn een paar vuistregels. Als je één luxe schilderij ophangt, zorg er dan voor dat het ongeveer tweederde van de breedte (arm-tot-arm) van je bank meet. Hang je een groep op, gebruik dan dezelfde algemene verhoudingen om ervoor te zorgen dat de opstelling ongeveer tweederde van de breedte van je bank meet. Zorg ervoor dat er een consistente ruimte van is tussen de onderkant van het frame en de bovenkant van de rug van je bank.

Makkelijk online een luxe schilderij kopen

Ontdek originele luxe schilderijen die te koop zijn in onze exclusieve collectie van abstracte schilderijen. Vind je meesterwerk in onze prachtige collectie luxe schilderijen van moderne en hedendaagse beeldende kunst en transformeer je ruimte met een echt uniek kunstwerk.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten