Luxueus schilderij van Eric Kuster

Luxueus schilderij van Eric Kuster

Tover je huis om met een luxueus schilderij van Eric Kuster

Het aanschaffen van nieuwe decoratie of accessoires is een makkelijke en snelle manier om je huis of kamer te transformeren. Zo geef je de ruimte moeiteloos een beetje extra sfeer. Dit kan je bijvoorbeeld doen door een mooi en stijlvol schilderij op te hangen. Of het nou gaat om je woonkamer, slaapkamer of op de gang, een art print schilderij tovert elke ruimte om. Dit soort schilderijen zijn een combinatie van kunst en de ontwerpstijl van een beroemde designer. Interior designer Eric Kuster is ideaal voor zo’n kunstwerk. Door de moderne en luxueuze stijl van Kuster zal je schilderij overal in huis goed passen.

Hollands design

Eric Kuster is een succesvolle binnenhuisarchitect van eigen Hollandse bodem. Hij creëert daarnaast ook verschillende meubelen en woonaccessoires. Deze duizendpoot heeft van alles gedaan, van het ontwerpen van boten tot het inrichten van nachtclubs. Zijn stijl omschrijft hij zelf als “metropolitan luxury”, wat inhoudt dat hij moderne aspecten combineert met een flinke dosis allure en glamour. Zijn ontwerpen springen in het oog door de prachtige zachte kleurtinten, kwalitatief sterke materialen en warme uitstraling. Een schilderij van Eric Kuster zal niet opvallen door heftige designs of felle kleuren, maar juist door de klasse die het ontwerp uitstraalt.

Warmte en luxe

Deze schilderijen passen goed bij elke soort inrichting, met name doordat de kleuren subtiel en intiem zijn. Crème wit, lichtbruin en -grijs komen veel voor in het palet van Kuster. Hierdoor gaat het schilderij makkelijk op in zijn omgeving, en voegt het net dat vleugje kunst toe aan de ruimte. Voor iedereen die houdt van een warme uitstraling, luxe design en een moderne look is een Eric Kuster schilderij een hele geschikte keuze. Spreekt dit jou aan? Twijfel dan niet langer en bestel een van de prachtige schilderijen.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme. Luxueus schilderij van Eric Kuster.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten