Prada fotolijst

Prada fotolijst

Steek jouw foto’s in een luxe nieuw jasje met een Prada fotolijst

Bijna iedereen heeft wel een of meerdere foto’s in huis staan. Soms omdat ze sentimentele waarde hebben en herinneringen oproepen, maar soms ook gewoon omdat het mooie beelden zijn om naar te kijken. Natuurlijk wil jij jouw favoriete foto’s op een waardige manier tentoonstellen en tegelijkertijd beschermen tegen vuil en beschadigingen. Dit kun je doen met een kwalitatief sterke fotolijst. Een goed voorbeeld hiervan is een art print fotolijst van Prada. Deze unieke soort lijst combineert kunst met de ontwerpen van het wereldberoemde modehuis. Zo haal jij een beetje extra design in huis, dat perfect aansluit bij jouw inrichting. Prada fotolijst.

Het excentrieke Prada

Het Italiaanse modemerk Prada staat al meer dan een eeuw bekend om zijn kwaliteit en weelderige ontwerpen. Waar het in het begin bestond uit één kleine winkel, is het tegenwoordig een groot imperium dat bijna op elk continent winkels heeft staan. Het merk biedt meerdere collecties voor zowel mannen als vrouwen, die bestaan uit verschillende productsoorten. Voor onder andere zonnebrillen, parfum en tassen kun je bij Prada terecht. De ontwerpstijl wordt gekenmerkt door levendige kleuren, gewaagde vormen en een luxueuze uitstraling. Wanneer je de producten kijkt, begrijp je gelijk waarom het merk al jaren zo ontzettend populair is. Ook het iconische logo draagt bij het aan grote succes.

Opvallen door klasse

De Prada fotolijsten geven jouw foto’s een vleugje luxe en charme. De lijsten zullen niet opvallen door felle kleuren of schreeuwende ontwerpen, maar door prachtig design en overduidelijk hoge kwaliteit. Het is een ideale manier om je foto’s tot hun recht te laten komen en er optimaal van te genieten. Zo kun je elke dag met een goed gevoel kijken naar de beelden die voor jou zou belangrijk zijn.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten