Prada Marfa fotolijst

Prada Marfa fotolijst

Geef een uniek tintje aan jouw foto’s met een Prada Marfa fotolijst

Foto’s zijn een belangrijk onderdeel van je interieur, en voegen flink wat sfeer en persoonlijkheid toe aan een ruimte. Tegenwoordig kun je er veel meer mee dan ze aan de muur plakken of ze in een simpele lijst weergeven. Een populaire trend is de art print fotolijst, die ontwerpen en creaties van beroemde designers combineert met kunst. Het is een unieke toevoeging aan je foto’s, en laat ze net wat meer opvallen. Prada Marfa is een project dat architectuur en mode samenvoegt, en als geen ander bezoekers en geïnteresseerden weet te trekken. Vandaar dat dit design perfect is voor jouw art print fotolijst.

Mystiek Prada Marfa

Aan de kant van een verlaten snelweg in Texas, staat een vreemd modern gebouwtje. Dit is het Prada Marfa kunstwerk, dat gemaakt is door de Scandinavische Elmgreen en Dragset. Dit gebouw is een kleine replica van een Prada winkel, en de ontwerpers produceerden het met name in de hoop dat het humoristisch en mysterieus zou worden gevonden. Nadat meerdere beroemdheden dit kunstwerk op hun sociale media hadden geplaatst, was het opeens wereldberoemd. Dit miniatuur luxe winkeltje stond op zo’n bizarre plek, dat het miljoenen bezoekers trok. Het meest iconische aan dit bouwwerk is het Prada Marfa bord, dat overal bekend is geworden. Dit unieke stukje cultuur is perfect voor een art print fotolijst.

Design en stijl

Wil jij je foto’s een opleuken en ze een modern tintje geven? Ga dan voor een Prada Marfa fotolijst. Dit is kunst als geen ander, en door de strakke vormgeving en zwart witte kleuren geeft het een stijlvol effect. Voor wie op zoek is naar een creatieve manier op zijn foto’s naar een hoger niveau te tillen, is een Prada Marfa fotolijst de ideale keuze.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten