Schilderij van Yves Saint Laurent

Schilderij van Yves Saint Laurent

Breng design en stijl in huis met een schilderij van Yves Saint Laurent

Het vernieuwen van je inrichting hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door het toevoegen van woonaccessoires als schilderijen fleur je een ruimte gelijk op een makkelijker manier op. Wie houdt van hoogwaardig design en kunst, kan kiezen voor een art print schilderij. Dit soort schilderijen combineren kunst met design van bekende ontwerpers. Deze ontwerpers kunnen werkzaam zijn in verschillende branches, van de architectuur tot de mode. Yves Saint Laurent is hier met zijn luxueuze en klassieke stijl een erg goed merk voor. Met zo’n schilderij transformeer je je interieur, van gewoontjes tot charmant en stijlvol.

Franse flair

Het Franse modehuis Yves Saint Laurent creëert al decennialang iconische ontwerpen en producten. Populaire trends als het broekpak, de Mondriaan collectie en hoge laarzen zijn bedacht door dit merk. Ook is het bekende logo een groot onderdeel van de ontwerpen, dat op meerdere soorten producten terugkomt. Waar Yves Saint Laurent aan het begin met name kleding produceerde, is het merk tegenwoordig een stuk meer divers. Van parfum tot accessoires en kleding, er bestaan vele collecties voor zowel mannen als vrouwen. De stijl van de ontwerpen is erg excentriek en gelikt. Je zult hier nooit saaie of eenzijdige designs vinden. De kwaliteit straalt van de producten af, met name door de intense kleuren en mooie materialen.

Meer dan een schilderij

Een schilderij van Yves Saint Laurent brengt een beetje extra klasse in huis, en kun je uitkiezen op basis van jouw inrichting en persoonlijke smaak. Of je nou gaat voor een groot schilderij dat gelijk opvalt of een wat kleiner model dat meer in het interieur opgaat, een YSL schilderij is een echte toevoeging aan jouw huis of kamer.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten