Uniek design met een plexiglas schilderij van Eric Kuster

Ga voor uniek design met een plexiglas schilderij van Eric Kuster

Ga voor uniek design met een plexiglas schilderij van Eric Kuster

Veel mensen zijn altijd wel op zoek naar manieren om hun huis, kamer of kantoor te vernieuwen en verbeteren. Wanneer je geen behoefte hebt aan een hele verbouwing of andere inrichting, is het aanschaffen van muurdecoratie een hele goede optie. Het ophangen van een nieuw schilderij kost er weinig moeite en tijd, maar kan de gehele ruimte in een keer transformeren en een andere sfeer geven. Een art print schilderij is de perfecte manier om moderne kunst te combineren met het klassieke van een bekende ontwerpers. Eric Kuster is hier met zijn uitgesproken stijl een hele geschikte keuze voor. Uniek design met een plexiglas schilderij van Eric Kuster.

Design van eigen bodem

Eric Kuster is een binnenhuisarchitect die ook meubelen en andere accessoires ontwerpt. Sinds de oprichting in 1999 is zijn bedrijf eigenlijk alleen nog maar groter en bekender geworden, en inmiddels heeft hij een uitgebreide clientèle. Van bekende sterren uit Hollywood tot het normale Nederlandse volk, Kuster biedt voor iedereen wat wils. Zijn stijl is erg modern en strak, maar niet zonder de nodige pracht en praal. Hij hecht veel waarde aan materialen en kleuren, die te allen tijde hoogwaardig moeten zijn. Zijn ontwerpen omschrijft hij zelf als “metropolitan luxury”. De inrichtingen en producten die hij creëert bestaan uit volle, rijke kleuren, een mix van verschillende materialen en een flinke scheut allure.

Glamour

Wie kiest voor een plexiglas schilderij van Eric Kuster, haalt een extra dosis glamour en stijl in huis. De plexiglas afwerking zorgt voor een luxueuze en sprekende uitstraling, die het schilderij ook nog eens goed beschermt. Je schilderij zal niet opvallen door schreeuwende kleuren of uitbundige vormen, maar juist door de elegante en moderne sfeer die hij aan de kamer geeft. Een Eric Kuster schilderij brengt jouw ruimte naar een hoger niveau, zonder om in een keer alle aandacht op te eisen.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten