Versace schilderij

Versace schilderij

Haal luxe in huis met een Versace schilderij

Wie heeft het prachtige Medusa hoofd niet gezien, dat meestal in goud wordt bewaard op luxueuze kleding, juwelen, accessoires en zelfs interieurontwerpen. We hebben het over het wereldberoemde logo van het luxemerk Versace en een Versace schilderij. Het Italiaanse label staat voor pompeuze glamour en wordt vaak gedragen door sterren en sterretjes op Red Carpet evenementen, zoals Gigi Hadid, Michelle Obama of Bruno Mars. Bijzonder populair zijn de Versace schilderijen die je huis extra sfeer geven.

De achtergrond van de ontwerpe

Versace werd in 1978 opgericht door Gianni Versace, die het label al snel bekendheid gaf door zijn hechte vriendschappen met beroemdheden. Toen Gianni Versace in 1997 voor zijn villa in Miami Beach werd doodgeschoten, namen zijn broers en zussen Donatella en Santo Versace het bedrijf over.

Hoe vind je je favoriete Versace schilderij in een mum van tijd?

Online een Versace schilderij kopen is gemakkelijk: geniet van het grote en goed gesorteerde aanbod in onze winkel. Je vindt gegarandeerd je favoriete Versace schilderij. Je kunt kiezen uit vele kunstwerken. Een verscheidenheid aan filteropties maakt het mogelijk om gericht te zoeken en het zoeken naar het juiste Versace schilderij tot een waar genoegen te maken. Eenmaal verliefd leveren wij je Versace schilderij direct bij je thuis af. Als het geselecteerde kunstwerk niet aan je verwachtingen voldoet, nemen we het gewoon mee terug. Je bespaart jezelf het gedoe om het terug te sturen. Onze veilige betaalmethoden ronden je kunstervaring af. Betaal eenvoudigweg per bankoverschrijving, per creditcard, op rekening, via PayPal of gebruik de praktische en veilige betaling in termijnen via Klarna. – Zo kun je zonder risico’s kunst kopen, veilig en gemakkelijk online. We wensen je veel plezier bij het ontdekken van de favoriete Versace schilderij.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten