Yves Saint Laurent fotolijst

Yves Saint Laurent fotolijst

Een Yves Saint Laurent fotolijst online bestellen

Yves Saint Laurent is een haute couture huis dat de naam van zijn schepper met trots draagt. Sinds de oprichting in de jaren zestig is het merk wereldwijd bekend en biedt het onder andere een originele collectie brillen aan, zoals alle kleding en creaties van het merk. Yves Saint Laurent zelf droeg een bril en zorgde ervoor dat de modellen die onder zijn naam werden aangeboden, gemarkeerd werden met YSL, waardoor ze zo extravagant en luxueus mogelijk waren. Een Yves Saint Laurent is meestal luxe en kleurrijk.

De achtergrond van de modeontwerper Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent was een Europese modeontwerper, geboren op 1 augustus 1936 in Oran, Algerije. Als tiener vertrok hij naar Parijs om voor ontwerper Christian Dior te werken en kreeg hij bekendheid met zijn jurkontwerpen. In 1966 lanceerde hij zijn eigen modelabels, waar zijn bewerkingen van smokings voor vrouwen hem roem opleverden. Hij was de eerste levende ontwerper die in 1983 een solotentoonstelling kreeg in het Metropolitan Museum of Art in New York. De ontwerper stierf op 1 juni 2008 in Parijs aan hersenkanker.

Belang van Yves Saint Laurent fotolijsten

Vanuit het oogpunt van de geschiedenis van hun oorsprong hadden fotolijsten een zuiver architecturaal doel. Oorspronkelijk werden ze gebruikt om kerkfoto’s in te lijsten. Maar in de loop van de tijd hebben fotolijsten vele andere betekenissen gekregen. Welke betekenis het voor jou heeft, moet je zelf beantwoorden. Laten we eens kijken naar de meest voorkomende betekenissen hier. Klassiek worden fotolijsten vaak gebruikt om kunst en schilderijen te presenteren. De Rembrandt of de Mona Lisa zou waarschijnlijk maar half zo mooi zijn zonder een bijpassende prachtige lijst. Het vastleggen van herinneringen, vooral mooie momenten, waar we graag aan terugdenken en waar we steeds weer van genieten als we naar de foto’s kijken, heeft een extreem hoge emotionele waarde. Daarom is het de moeite waard om een Yves Saint Laurent fotolijst te kopen.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten