Zwart witte fotolijst

Zwart witte fotolijst

Ga voor een klassieke en stijlvolle look met een zwart witte fotolijst

Foto’s zijn voor veel mensen dierbare bezittingen, die belangrijke mensen, gebeurtenissen en ervaringen tonen. Of het nou gaat om gezellige familiekiekjes of innemende natuurfoto’s op vakantie, deze beelden verdienen het om op de mooiste manier weergegeven te worden. Wie houdt van een strakke, moderne en stijlvolle uitstraling gaat voor een zwart witte fotolijst. Deze lijsten zijn klassiek maar simpel, zodat alle aandacht uit blijft gaan naar jouw foto’s. Toch is het een fijne toevoeging aan de al mooie beelden. Een fotolijst is niet alleen goed voor het uiterlijk, maar ook voor de bescherming van je foto’s. Doordat het vuil en licht niet direct bij je foto’s kan komen, gaan deze veel langer mee en kun je er nog langer van genieten.

De verschillende opties

Een zwart witte fotolijst is mooi bij kleurenfoto’s, maar past natuurlijk ook goed bij wat oudere zwart-wit foto’s of verschillende andere filter. Deze lijsten passen door de simpele vormgeving en kleuren bij elk type interieur, en kunnen dus in verschillende ruimtes gebruikt worden. Of je nou gaat voor een groot exemplaar of een meer subtiele kleine versie, de zwart witte fotolijsten zullen jouw foto’s van hun beste kant laten zien. Neem een kijkje tussen de verschillende zwart witte lijsten en kies wat het beste bij jouw persoonlijke smaak en de type foto’s past. Je kunt de lijsten natuurlijk apart ophangen, maar vanwege het universele design kunnen ze ook mooi bij elkaar gehangen worden. Zwart wit lijsten zijn overal een goede keuze voor.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten